Kaikenlaista on taas ollut puikoilla, mutta päivitykset ovat vähän jääneet. Neulontainto ei silti näytä loppuvan, en ole varmaan koskaan neulonut näin paljoa näin lyhyessä ajassa.
Ystävän kanssa nyysittiin tämän naapurilta viime vuoden Novitan sukkalehti (naapuri sai kyllä uuden eli no sweat), ja lupasin ystävälle sukkia lähiaikoina. Noh, kävi niin että lehti teki katoamistempun ennen kuin olin ehtinyt aloittaa yksiäkään sukkia . Ei auttanut kuin sukellella internetin maailmaan. Rohkeasti lähdin kokeilemaan Paraphernalia -mallia Nalle-langasta. Tuota siniharmaata Nallea tuntuu olevan kaapissa loputtomasti.

Malli on varmasti sinällään ihan kiva, mutta ei se kyllä tuolle Nalle-langalle istu. Palmikoista tulee vähän turhan pulleat, ja vähän outoon kohtaankin ne tuli. Lisäksi laskemisen kanssa meinasi kyllä mennä järki moneen kertaan. Kärkikavennuksissa jouduin luovuttamaan ja tekemään ihan tavallisen sädekavennuksen, kun ei silmukkamäärä istunut ohjeen kavennuksiin lainkaan. Muutenkin on viime aikoina ollut vaikeuksia ohjeiden noudattamisessa, joten sopiihan tämä teemaan .

 

Paraphernalia-sukat (ohje)
lanka: Novita Nalle siniharmaa
puikot: 3mm sukkapuikot
koko: naisen, 56 silmukkaa (?)

Ehkä jonain päivänä toteutan mallin vielä ohuemmasta langasta, ainakin kuvissa nämä näyttävät aina niin kauniilta.

Paljon muutakin on syntynyt, mutta jotain menossa lahjaksi, jotain viimeistelemättä jne... eli bloggauksia niistä luvassa myöhemmin. Langanostolakko romahti isosti, joten senkään puolesta eivät ole bloggaukset loppumassa. 
Talven sukkakiintiö taitaa kuitenkin olla täysi, ihan muut jutut ovat nyt mielessä .