Se oli kesken varmaankin pari vuotta, ja nyt se on valmis! Torkkupeitto Novita Purosta. Langat maksoi niin paljon että harkitsin pitkään ostanko, enkö osta, mistä, minkä väristä, niin pitkään että haluamani väri jonka nimeä en muista lopetettiin. No sitten uutta väriä päättämään ja tähän päädyttiin. Ei kaduta.

 puropeitto-normal.jpg

Ohjeen tähän bongasin Kodin kuvalehdestä joskus töissä kahvitunnilla. Käänsin koko lehden itselleni peiton takia (jo toinen näpistetty neulelehti, hui...) ja sittemmin eräs pieni bordercollie söi lehden ohjeen ympäriltä:

P1010357-normal.jpg

No tällä ruttuisella ja repeytyneellä (irronnut pala oli onneksi tallessa :P ) pärjättiin. Tosin ohje oli alunperin lapsen peitolle ja suurensin sen enmuistakuinkamoninkertaiseksi. Virhe. Kaavio oli ihan älytön näin suurelle tasolle, sitä ei voinut mitenkään oppia ulkoa joten joka kerros piti laskea ruudukosta. Melko työlästä. Värit oli tässä se palkitseva juttu, aina tuli uusi ihanampi väri eikä näihin kyllä ehtinyt kyllästyä. 

puropeitto2-normal.jpg

No muutaman luovan (puolen vuoden mittaisen) tauon jälkeen valmista kuitenkin tuli. Ja passaa muuten hyvin meidän sohvalle ja tämän alla otetaan vielä monet makoisat päikkärit!

puropeitto3-normal.jpg

Puro-peite
lanka: Novita Puro, väri "Lehto" 750g
puikot 6mm