Käsityörintamalla on ollut hyvin hiljaista. Jotain pikku projekteja on meneillään, mutta edistyminen kovin heikonlaista. Ehkä se into sieltä kevään myötä taas puskee esiin, tai sitten ei... Innostus on meikäläisellä tupannut olemaan kovin vaihtelevaa. 

Käsitöiden sijaan olen treenaillut koiria ja kasvatellut chilejä. Koska ilman innostusta ei ole iloa, niin jotain sisältöä pitää elämään keksiä.

Loppukesästä, olisko ollut elokuuta, vaihtoehtokasvattajan mielestä oli paras hetki idättää chilejä, joten multaan meni cayenne (C. annuum) sekä Prairie Fire (C. Annuum) ja siemeniä kaupan hyvästä habanerosta. Alkuun kasvoivatkin vauhdilla, nyt toki ovat vähän talvilevossa, mutta hengissä silti. Cayenne on viettänyt aikaa loisteputken alla, ja kaksi muuta odottelevat energiansäästölamppua auringokseen.


Kuvassa Prairie Fire ja etualalla Habanero.

Tilasin myös Fataliilta paketin siemeniä, jotka pääsevät multiin alkuvuodesta. Jospa jonain päivänä saisi jotain lautasellekin asti.

Muuten tämä marraskuu on kyllä niin ankeaa aikaa. Pimeä ja märkä keli vetää mielenkin maihin, eikä oikein ole jaksanut tehdä mitään kun tuntuu että koko ajan väsyttää ja harmittaa. Toisaalta, sohvannurkka villasukantekeleen kera on ihan hyvä paikka sekin, tästä on hyvä katsella ulkona loimottavaa kynttilälyhtyä ja miettiä jouluisia ajatuksia. 



Eli ihan vaan ottaa rennosti, kuten eräs muukin...