Ystäväni pieni poika, herra Pullava, saa ensitapaamisellamme junasukat ja vanttuut.

Neuloin vuosi sitten tästä Hjertegarnin alpakkalangasta toisen ystävän vauvalle tossut, ja ne olivat tosi kovassa käytössä. En valitettavasti ollenkaan muista millä ohjeella tossut tein, joten jouduin etsimään Pullavalle jotain uutta. 
Lanka on aivan ihanaa paksua alpakkalankaa, jotain seiskaveikan paksuista. Taas kerran tuo väri on kuvissa liian kirkas, oikeasti tuo on tosi kaunista harmahtavan sinistä. Aika hidasta se on neuloa kun ei jotenkin luista puikoilla yhtään samaan tapaan kuin sekoitelangat. Lisäksi toinen kerä oli keritty ihan väärin, ja kun tavanomaiseen tapaani neuloin sitä kerän sisältä aloittaen menemään, oli kerä lopulta ihan tajuton mytty ja sen molemmat päät olivat solmiutuneet yhteen. 
Lanka on niin paksua, että jouduin pienentämään junasukkaa vähän, kun siitä näytti tulevan ihan valtavan kokoinen vastasyntyneen jalkaan. Muuten ohje oli kyllä kiva, ja päätyy varmasti puikoille uudelleenkin.

Malli: Junasukat (ohje)
Lanka: Hjertegarn Vidal Alpaca, superwash baby alpaca
Puikot: 3mm
Koko: 32s
 

Kun lankaa jäi, tein sukkien kaveriksi tumput. Nämä syntyivät ihan omasta elämästä, toivottavasti mahtuvat Pullavan nyrkkeihin.

Malli: oma
Lanka: Hjertegarn Vidal Alpaca
Puikot: 3mm
Koko: resori 28s, sileä 32s